05 August 2011

Belek..Telek..Senyum II :D


Ni gara2 sebab aku terlebih rajin sangat nak mengemaskan folder dalam red lappy aku nie, macam2 benda yang aku jumpa tp takat ni x pernah la lagi aku jumpa harta karun. Kalau dapat pown best gak tu hahaaa. Banyak gak gambar time aku mude2 dulu. Sekarang pown muda gak belum tua lagi pun. Dikira post yang nie sambungan dari yang first hari tu. So enjoy la tgk picture aku yang jap chomey jap x nie:D hahaaaa..daaaaaaa

Tomey x taye??

Didukung oleh Arwah Atok & Nenek Belah Abah

Saye cyg atok saye :D

Urm x salah nie tyme kt sg. congkak kowt

Jalan2 dgn acik

3 comments:

  1. http://hellonashina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehehe....comel gak ek...adik sarah ni..ops salah..makcik sarah...hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...